Workshops

Hoe organiseer je je keuken, werk en leven opdat gezonde keuzes gemakkelijker worden?

Ontdek het in een interactieve workshop of inspirerende lezing.

Kies een thema en neem contact op of mail info(at)vrouwengeluk.be 

Energize

Workshop: Start to detox

Heb je nood aan een reset? Is je batterij bijna plat? Voel je je moe of overweldigd?

 

Door stress, slechte voeding en milieuvervuiling kunnen gifstoffen zich in je lichaam opstapelen. Bepaalde planten en ingrediënten werken ontgiftend, zodat je via voeding kan 'de-toxen'. In deze workshop test je in welke mate jij een detox nodig hebt. Je ontdekt hoe alles wat je doet, denkt, eet en drinkt invloed heeft op de PH balans van je lichaam. In de workshop leer je detoxen op 3 niveau's: 

  • Body (voeding): Je maakt een smoothie en ontdekt de kunst van compensatie, waardoor je gerust nog een glaasje wijn mag drinken terwijl je toch goed zorgt voor je gezondheid.

  • Mind (gedachten): Je leert hoe je hoofd weer helder te krijgen en prettig productief te zijn

  • Soul (hart): Levensvreugde en voldoening door je levensstijl af te stemmen met je hartsverlangen

Shine

Boekvoorstelling: Maak gezonde keuzes voor een goed gevoel

Hoe komt het dat we een gezonde levensstijl moeilijk volhouden? Wat maakt verleiding zo onweerstaanbaar? Waarom zijn we geneigd uit te stellen tot morgen?

 

Nee, je hebt geen gebrek aan discipline. Nee, je hoeft niet nog een kookboek aan te schaffen. De sleutel tot blijvende verandering ligt niet in het wat maar in het hoe. Hoe organiseer je je keuken, werk en leven om gezonde keuzes gemakkelijker te maken. Ontdek de 5 principes.

Gezonde Gewoontes

Workshop: Breng structuur in je gezonde levensstijl

Breng STRUCTUUR in je gezonde levensstijl. Wanneer je gezonde keuzes afgestemd zijn met je eigen definitie van gezondheid heb je het fundament om je gewoontes praktisch te organiseren. We starten in de keuken, werken themadagen uit en leggen het fundament voor een krachtige ochtend- en avondroutine.

Een workshop/lezing duurt 90 minuten. Prijs voor groepen tot 30 personen: 150 euro (excl. BTW en km vergoeding)

 

Aangepaste timing, vzw's en groepen groter dan 30: prijs op aanvraag

 

Meer weten?

Natasha Dewulf (1986) is psychologisch consulente en auteur van Shine, gezonde keuzes voor een goed gevoel (2018, uitg. Bibliodroom). 

Meer inspiratie ontvangen? Schrijf je in hieronder. Neem ook een kijkje op Facebook en Instagram voor kookideetjes & wekelijkse focusvideo's.

©2018 by VROUWENGELUK

  • Facebook Vrouwengeluk
  • Instagram Vrouwengeluk