Lezing

SHINE

Hoe komt het dat we een gezonde levensstijl moeilijk volhouden? Wat maakt verleiding zo onweerstaanbaar? Waarom zijn we geneigd uit te stellen tot morgen?

 

Nee, je hebt geen gebrek aan discipline. Nee, je hoeft niet nog een kookboek aan te schaffen. De sleutel tot blijvende verandering ligt niet in het wat maar in het hoe. Hoe organiseer je je keuken, werk en leven om gezonde keuzes gemakkelijker te maken.

 

Ontdek 5 Psychologische Principes om gezonde keuzes gemakkelijker vol te houden.

Duur: 90 minuten 

Prijs: groep tot 30 personen: 150 euro (excl. BTW en km vergoeding)

— Name, Title

Aangepaste timing, vzw's en groepen groter dan 30: prijs op aanvraag

Boek je graag deze lezing?
Laat hieronder je gegevens na en ik neem gauw contact op. Of contacteer me zelf via info(at)vrouwengeluk.be 

Bedankt voor je bericht! Natasha neemt eerstdaags contact op.

 

Meer weten?

Natasha Dewulf (1986) is psychologisch consulente en auteur van Shine, gezonde keuzes voor een goed gevoel (2018, uitg. Bibliodroom). 

Ze werd eerder al gepubliceerd in Goed Gevoel, Krant van West-Vlaanderen en Het Nieuwsblad Weekend Editie. Eind 2019 werd ze geïnterviewd door de Beroepsfederatie van Psychologisch Consulenten (BPC).

Natasha gaf al workshops bij Markant, Vives Wellbeing-en Vitaliteitsmanagement, Vormingplus en tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair.

"Dagelijks maakt een mens zo'n 200 gezondheidskeuzes. De meeste hiervan zijn onbewust. Door je omgeving anders te organiseren geef je richting aan je gedrag en hou je gezonde gewoontes gemakkelijker vol."