dim. 21 oct.

|

Thee met een Verhaal

Thee & Shine (Oostende)

Registration is Closed
See other events

Tijd en locatie

21 oct. 2018, 15:00 – 16:30

Thee met een Verhaal, Van Iseghemlaan 66, 8400 Oostende, België

Over het evenement

Laat je inspireren tijdens een gezellige namiddag!

"Shine is wat je uitstraalt wanneer je je goed voelt."

Natasha en Nadia zijn het erover eens: thee is zoveel meer dan een drankje. Thee is een moment voor jezelf. Alleen bestaat er zoveel thee: hoe het bos door de bomen te zien? En hoe maak je er dan ook effectief een heerlijke gewoonte van?

15 euro pp, Inschrijven mogelijk tot 12/10/2018 via onderstaande knop of via info(at)vrouwengeluk.be

Programma

15u Aankomst met een welkom-theetje

15u15 Workshop Thee (Nadia Buurman)

15u45 Workshop Shine (Natasha Dewulf)

16u30 Afsluit

Workshop Thee (Nadia Buurman)

Hoe kan thee een waar moment me-time moment zijn in je dagelijks leven? Op welk moment van de dag drink je best welke thee? En welke theetjes dragen bij aan jouw moment met jezelf? We zullen ook een badthee in elkaar toveren.

Nadia is Theesommelier bij Thee met een Verhaal Oostende. Ze raakte enkele jaren terug helemaal in de ban van thee, mede dankzij Theesommelier en bezieler van Thee met een Verhaal, Jessica Van Humbeeck. Het vlammetje werd een passioneel vuur voor thee, kruiden en alles wat daarrond hangt. Thee brengt mensen samen, en toevallig houdt Nadia ervan om mensen hun thee-moment te bezorgen.

Workshop Shine (Natasha Dewulf)

Hoe maak je gezonde keuzes haalbaar en fun? Maak kennis met Shine: leer je vrouwelijk energie in te zetten en jezelf zo te organiseren opdat je gezonde levensstijl zich natuurlijk ontwikkelt. Samen overwinnen we de 5 grootste uitdagingen die je gezonde zelf in de weg staan.

Deel dit evenement