mar. 16 oct.

|

Massage Therapy Center (Groepspraktijk)

Aroma & Shine (Harelbeke)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

16 oct. 2018, 19:00 – 20:30

Massage Therapy Center (Groepspraktijk), Tientjesstraat 24, 8530 Harelbeke, België

Over het evenement

Laat je inspireren tijdens een ontspannende dinsdagavond!

"Shine is wat je uitstraalt wanneer je je goed voelt."

Een aromatische plantendruppel doet wonderen. Geert laat je vijf aromatische "vitamine-shotjes" ontdekken voor oa. focus, anti-stress en een dosis jezelf-graag-zien. Nadien maak je kennis met Shine en hoe je gezonde keuzes maakt die haalbaar en fun zijn.

15 euro pp. Inschrijven mogelijk tot 13/10/2018 via onderstaande knop of via info(at)vrouwengeluk.be

Programma

19u Aankomst met een welkom-theetje

19u15 Workshop Pure pareltjes voor een goed gevoel (Geert De Vuyst)

19u45 Workshop Shine (Natasha Dewulf)

20u30 Afsluit

Workshop Pure pareltjes voor een goed gevoel (Geert De Vuyst)

Een aromatische plantendruppel doet wonderen. In deze korte workshop ontdek je vijf aromatische "vitamine-shotjes" voor dagelijkse situaties: omgaan met een stresspiek, een doorzetduwtje in de rug, uit je twijfel naar een duidelijke keuze, een dosis jezelf-graag-zien, een focusmoment. Praktisch en in-geen-tijd te gebruiken. Perfect in de handtas of in de verstuiver thuis of op het werk.

Geert De Vuyst is therapeut in het Massage Therapy Center in Harelbeke en geeft opleidingen massagetherapie, aromatische plantextracten en aromatherapie aan therapeuten, gezondheidsprofessionals en zorgverleners.

Workshop Shine (Natasha Dewulf)

In deel 2 neemt Natasha je mee in de wereld van Shine: hoe maak je gezonde keuzes haalbaar en fun? Je leert je vrouwelijk energie inzetten en jezelf zo te organiseren opdat je gezonde levensstijl zich natuurlijk ontwikkelt. Samen overwinnen we de 5 grootste uitdagingen die je gezonde zelf in de weg staan.

Natasha en Geert kennen mekaar intussen bijna 10 jaar. Met Vrouwengeluk coacht Natasha dames naar een gezond gelukkig leven. Als therapeut in het Massage Therapy Center deelt Geert de helende kracht van massagetherapie en aromatische planten.

Deel dit evenement