Shine_Natasha_Dewulf.jpg
Shine
Gezonde keuzes voor een goed gevoel
 
Hoe krijg je alles rond? Wat maakt dat je een gezond voornemen kan volhouden? Het gaat niet om wilskracht of discipline. Het is je omgeving die bepalend is hoe gemakkelijk je doorzet. Shine geeft je inzicht en concrete tips om je gezond en zelfzeker te voelen!
 
Ga aan de slag met 21 tools voor gezonde structuur in je keuken, werk en gezin en ervaar meer rust & meer tijd!

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

ISBN: 9789492515223 - 152 pgs - 19,95 € - Uitgeverij Bibliodroom

Over Natasha Dewulf, de auteur

Natasha Dewulf (1986) studeerde Toegepaste Psychologie en is oprichter van Vrouwengeluk. Bijna 10 jaar personal coaching en workshops worden in juni 2018 gebundeld in haar eerste boek Shine: gezonde keuzes voor een goed gevoel. Het boek biedt je 21 krachtige tools om je gezonde keuzes te organiseren.

IMG_6047.jpg

Goedele Leyssen, auteur van Boost, Balans en Moodfood

Ik ben er zeker van dat dit boek veel mensen zal helpen om gezonder en bewuster te gaan leven!

Veerle Dobbelaere, actrice, auteur, coach en gastvrouw van De Tafel van Veerle

Shine leest heel vlot en is echt goed omdat het je zoveel background informatie geeft. De moeite!

Geert De Vuyst Massage Therapie Center.j

Geert De Vuyst, therapeut

en trainer in essentiële oliën

Mannen, als je de tijd neemt om dit boek even van je partner te stelen, dan doe je jezelf misschien een onschatbaar cadeau.

Shine Natasha Dewulf met Wenskaarten.jpg

Waarom Shine?

Natasha: Jarenlang sukkelde ik met chronische blaasontstekingen. 'Het is erfelijk,' kreeg ik te horen. 21 was ik toen en daar wou ik het niet bij laten. Mijn zoektocht begon. Na veel trial & error vond ik een oplossing. Door mijn levensstijl aan te passen werd ik pijnvrij. Eindelijk verlost. Maar er gebeurde iets merkwaardig: hoe beter ik me begon te voelen, hoe meer ik terugviel in oude patronen. Discipline bleek niet voldoende en er volgden jaren van ups & downs. Tot ik me de vraag stelde: wat als ik het anders zou aanpakken?

 

Shine neemt je mee in een denkproces, een mindshift waardoor je gezonde keuzes op een nieuwe manier organiseert. Het boek is toegankelijk, in korte hoofdstukken met concrete actiestappen. Want hoe druk het ook is, welke je achtergrond, leeftijd of budget ook is, jij hebt alles in je om je goed in je vel te voelen.

 

Bestel Shine vandaag nog!