In 7 stappen je gezonde dagritme terugvinden (online coaching). Start vandaag:

Tegen alle verwachtingen in helemaal pijnvrij

Welkom op Vrouwengeluk! Mijn naam is Natasha Dewulf. Jarenlang sukkelde ik met een chronische blaasontsteking, en toen de klassieke geneeskunde me met mijn rug tegen de muur zette ('je zal ermee moeten leren leven') besloot ik het anders aan te pakken. Toen ik tegen alle verwachtingen in volledig genas, werd het in 2010 mijn missie: ik help je naar een gezonde levensstijl die past wie je bent, via workshops, online coaching en personal coaching.


En toch ben ik hervallen... 

De luxe die ik eerst had in 2010, tijd en (bijna) geen verplichtingen om 'aan mezelf te werken' verdween toen ik terug single werd en 70 uur per week moest werken om mijn hoofd boven water te houden. Eten werd bijzaak en stilaan begon ook mijn lichaam (en energie!) te veranderen. Ik was weer bij af. Toen ik na 2 jaar iet of wat mijn evenwicht had teruggevonden, werd ik verliefd en kreeg ik er meteen 4 mannen bij... en ja: ook weer andere uitdagingen, wat had je gedacht :-)

Gezondheid is zo'n complex iets. Meestal wéten we wel wat goed voor ons, en wat niet, en toch is het afblijven van die boterham met Nutella een uitdaging. Wat ik gemerkt heb, is dat alle aspecten van je leven een invloed hebben op wat er op je bord komt en hoe energiek je opstaat.

Learn to dance in the rain

Door de grillige jaren heb ik geleerd mezelf te aanvaarden zoals ik ben. En mezelf niet te forceren, maar eerder te gaan kijken naar de mogelijkheden. De realiteit zoals ze nu is - dat is steeds mijn startpunt. Gezond leven is niet alleen veel meer haalbaar geworden, het is nu plezanter. Want één dag per week blijft mijn laat-los-dag. Een must als je ook mentaal gezond wil blijven :-)

Haalbare en praktische coaching

Vrouwengeluk specialiseert zich in haalbare, praktische adviezen en helpt je het 'weten' omzetten in 'doen' zonder constant een strijd te voeren met jezelf. 

Omdat jij uniek bent, en jouw levensstijl eigen uitdagingen kent, ben ik er van het begin tot het einde om je te ondersteunen

Ik kijk ernaar uit je beter te leren kennen!

Met gezonde groeten (behalve op mijn laat-los-dag!),

Natasha


In de pers

Krant van West - Vlaanderen, 18 september 2015

Voor meer vrouwengeluk, pg 37

Het Nieuwsblad Weekendeditie, september - november 2015

Yoga met Evy - 8 recepten, wekelijks vanaf september 2015

Vitaya, december 2014

Energie nodig? 6 methodes getest door lezeressen, pgs 30 en 32

Goed Gevoel, september 2014

Goed Gevoel Mooi! - Op weg naar Natuurlijke Schoonheid, pgs 114 en 115

De Zondagskrant, 14 september 2014

Ooit al van Ayurvedisch Koken gehoord? , pg 14

Kortrijks Handelsblad, september 2012

Tips om je goed in je vel te voelen, pg 12


Contactgegevens

Vrouwengeluk / Natasha Dewulf

Dikkebusstraat 125 - BE 8958 Loker

T 0486/070857 - E info@vrouwengeluk.be

BTW BE0840.465.111