Ontdek je Vrouwengeluk met het 7 dagen Gezondheidsplan:

Yogini Lilo: "Leuk zijn de eenvoudig toepasbare tips waarmee je onmiddellijk zelf aan de slag kan gaan. "

In september organiseerde ik een Kundalini yogales gekoppeld aan een workshop van Vrouwengeluk: Eet volgens je lichaamstype.

De samenwerking met Natasha is vlot verlopen. Natasha reikt verschillende boeiende initiatieven aan die kunnen aangepast worden naar voorkeur, tijd en doelpubliek. Op die manier is een eigen inbreng alsook een vervolg workshop mogelijk. 

De teaser die wordt voorgesteld is duidelijk en brengt iets op gang waardoor de mensen oprecht geïnteresseerd inschrijven.

Een workshop met Vrouwengeluk zie ik als een reflectie voor mensen die willen starten met gezonde voeding, maar door het huidige bos van mogelijkheden dat tegenwoordig aangeboden wordt,  de bomen niet meer zien. 

Beginners ontleden op een ontspannen manier hun eetgewoontes en worden bewust van kleine wijzigingen, met impact. De groep was tevreden, door de eenvoudige toepasbare tips waarmee ze onmiddellijk  zelf aan de slag konden gaan, volgens hun eigen al dan niet reeds beschikbare informatie rond gezonde voeding.

Ook de opvolging en motivatie achteraf is duidelijk en toegankelijk gebracht, en de recepten zijn SUPERLEKKER ! En ... ook mannen kunnen van Vrouwengeluk heel wat opsteken!

Liselotte Dereeper, Yogini Lilo (zie hier de website van Yogini Lilo)

Klaar voor meer Vrouwengeluk?

Stel vrijblijvend je vraag via contact of stuur een email naar info @ vrouwengeluk.be